Especificacions


50 ml.
01002

La crema antitaques conté Goodwhite, una molècula eficient per a homogeneïtzar, aclarir la pell i reduir les pigues, taques, melasmes, etc, interferint en la formació de melamina, el pigment natural encarregat del color de la pell.

Tecnologia

El color de la pell ve determinat pel tipus, la quantitat i la distribució de la melamina.
L’envelliment natural, la contaminació atmosfèrica i l’exposició a la radiació UV provoquen l’acumulació anormal de melamina a la pell, donant lloc a taques solars, pigues, melasmes, lèntigs, etc. Són el resultat d’una hiperpigmentació indesitjada que a més a més de ser en alguns casos antiestètica pot derivar en problemes per a la pell.

Funcionament

Fundant-se amb l’activitat de l’enzina tirosinasa natural del xampinyó, s’avalua Goodwhite, que aconsegueix inhibir l’activitat de l’enzina, un eficaç blanquejant sense ningun tipus de resposta toxicològica com una irritació ocular, fitotoxicitats o sensibilitat cutània.

La seua eficàcia i estabilitat en fórmula està clínicament provada. Exerceix un efecte fotoprotector (preveneix dels mals cutanis produïts pels UV) donant resultats en sols dos mesos i proporcionant un to de la pell més homogeni i menys obscur, disminuint les àrees hiperpigmentades i protegint la pell de futures pigmentacions.

Ingredients

Goodwhite és una molècula testada que redueix l’activitat de la tirosinasa en funció de la seua concentració, la qual cosa està vinculada a una disminució de melamina.

Mode d’ús

Unifica i il·lumina la pell, aplica’t amb un suau massatge circular, en poc temps s’obté una pell lluminosa.
Aconsellem aplicar primer un peeling per a potenciar els resultats del tractament. Utilitza la crema en la cara, el coll i l’escot amb la pell net i seca. També és pot aplicar el producte en zones específiques com taques.
Evitar el contacte en els ulls i les mucoses nasals.

INCI

Aqua, Dimethicone, Cyclomethicone, Glycol Stearate SE, Propylene Glycol, Bellis Perennis (Daisy) Flower Extract, Cetyl Alcohol, Phenylpropanol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Triethanolamine, Parfum, Carbomer, Dimethylmethoxy Chromanyl Palmitate, Citronellol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, d-Limonene, Alpha-Isomethyl lonone, Geraniol, Hexyl
Cinnamal, Cinnamyl Alcohol

FAQS

Molt de temps es recomana utilitzar el producte? Per a optimitzar els resultats de la CREMA ANTITAQUES amb Goodwhite recomanem utilitzar-ho de forma continua durant almenys 30 dies, sent als 60 dies quan s’obtenen els millors resultats.

Quines precaucions he de tindre durant el tractament? Durant el tractament per aclarir la pell de la cara o del cos, es deu evitar el sol utilitzant un protector solar. Això es molt important, ja que si s’expon al sol sense protecció durant els dies que estem en tractament, la cara encara es pot tacar més.

És un producte irritant? No, és un producte 100% segur, testat dermatològicament, que s’ha demostrat no ser irritant per a la pell. 

Productes rel.lacionats

7 altres productes a la mateixa categoria:
Producte afegit per comparar