Especificacions


Melaleuka Alternifolia leaf oil* 100% pur.
De cultiu ecològic
15 ml.
03306

L’oli de l’arbre del té s’obté de la destil·lació de les fulles de l’arbre Melaleuca alternifolia, originari d’Austràlia, els indígenes d’aquest país l’han utilitzat des de fa centenars d’anys per les seues nombroses propietats; posseeix un efecte antisèptic triple, actua contra els bacteris, fongs i virus. És un potent bactericida, fungicida, antivíric, cicatritzant, antiinflamatori, desodorant, expectorant i balsàmic. S’utilitza en tractaments contra l’acné, furóncols, dermatitis, herpes i èczemes. Pels seus efectes cicatritzants i antisèptics s’utilitza en cas de ferides, picadures d’insectes, herpes, varicel·la. Molt útil en casos de gingivitis, aftes o nafres bucals. Indicat per al peu d’atleta, fongs de les ungles o berrugues. Alleuja la cistitis i la micosis vaginal. Regula l’activitat de les glàndules sebàcies.

Mode d’ús

Amb una o dos aplicacions sobre la zona a tractar hi ha prou. Per a dermatitis, inflamacions vaginals, tractament anticaspa o antipolls posar unes gotes en el xampú o gel que s’utilitza habitualment.

Recomanacions

  • Mantindrer fora de l’abast dels xiquets
  • Evitar el contacte amb els ulls, ferides obertes i mucoses.
  • Conservar l’envàs ben tancat i en un lloc fresc i sec.
  • Sols per a ús extern.

Recorda...

Les seues gairebé inesgotables aplicacions fan que siga un tot terreny, un imprescindible a tenir a mà a la farmaciola i en el necesser de viatge ja que ens pot treure de més d’una dificultat.

Segells i certificacions

Productes rel.lacionats

6 altres productes a la mateixa categoria:
Product added to compare.