Especificacions


Rosa canina fruit oil*
De cultiu ecològic
50 ml.
03315

Fa segles que es coneixen les propietats beneficioses de la Rosa Mosqueta, els pobles originaris de la Patagònia ja la coneixien i l’utilitzaven per a hidratar la pell, curar ferides i tractar diverses malalties.

Actualment és coneguda com l’elixir de l’eterna joventut, pels nombrosos beneficis que té degut a la seua composició, és rica en àcid grassos essencials com l’Omega 3, Omega 6 i Àcid linoleic, a més a més té vitamina A, C o E i antioxidants naturals com el Retinol.La Rosa Mosqueta té propietats antioxidants, reafirmants, hidratants, reparadores, antiinflatòries i nutritives. És un potent regenerador cel·lular, accelera i millora la cicatrització de ferides i marques, alleugereix les arrugues, les taques de la pell i l’acné , combat les estries i retrasa l’envelliment de la pell.

Mode d’ús

Aplicar una petita quantitat sobre la pell neta i donar un suau massatge circular ascendent fins que la pell l'absorbisca. Es recomana utilitzar-lo per la nit ja que és fotosensible i amb l’exposició solar poden aparèixer taques.

Recorda...

Es pot utilitzar també en el cabell per a evitar el frizz o l’encrespament. Aplicar una petita quantitat a la palma de la ma i fregar amb l’altra mà per a repartir-lo i aplicar sobre les puntes d’aquesta manera obtindrem un cabell brillant i sedós.

Segells i certificacions

Productes rel.lacionats

6 altres productes a la mateixa categoria:
Producte afegit per comparar