Especificacions


Sodium Olivate, Aqua, Sodium Castorate, Glycerin, Citrus Sinensis*, Bolus Alba CI77004, Citrus Aurantium Dulcis Flower, Tocopherol Acetate, Cocos Nucifera, (*Limonene, Linalool, Citral)
Oliva i flor de taronger
Tonificant i regenerant
~100gr.
02220

Oliva i flor de taronger

La flor de taronger es caracteritza, a més de per la seua bellesa i pel seu aroma per les seues propietats nutritives. L’oli essencial de flor de taronger és ideal per a nodrir, donar suavitat i brillantor a la pell, a més a més estimula la producció de col·lagens gracies a la seua vitamina C. Un component que ajuda a reduir les arrugues, les estries i les cicatrius cutànies de la pell.

El sabó d’ Ambolo d’oli d’oliva i flor de taronger és suau i apte per a tot tipus de pell, és tonificant i regenerant, a més a més l’oli d’oliva té propietats curatives, antiinflamatòries i conté vitamina A, B, i E.

Segells i certificacions

SUGERIMENTS

Guarda la pastilla en un lloc sec i fresc, la humitat és el pitjor enemic del sabó natural. En un entorn humit el sabó es fa blanet i es gasta més ràpidament.

Per a mantindrer seca la pastilla de sabó col·loca-la en una sabonera on l’aigua puga escorrer amb facilitat.

Per a aconseguir una espuma abundant frega la pastilla amb una manopla o una esponja.

FAQS

De què estan fets els sabons Ambolo?

La base són olis i grasses vegetals de primera qualitat, aigua destil·lada i sosa càustica. Segons la seua composició pot portar ingredients exclusivament naturals com la seda, llet, argiles, flors, olis essencials, pigments de plantes i llavors.

Què NO s’utilitza mai en l’elaboració dels sabons Ambolo?

- Oli o grasses reciclades

- Oli i grasses sintètiques com la parafina, ni altres derivats del petroli

- Perfumes, olis perfumats i aromes sintètiques

- Grasses d’origen vegetal

- Colorants com el blavet u altres colorants químics, ni tan sols alimentaris

- Conservants químics (excepte la vitamina E, tocopherol)

- Additius químics com, el bòrax o agents tensioactius

- Olis essencials provinents de fustes tropicals en perill, com el sàndal o el pal de rosa

Les pastilles de sabó d’Ambolo encara contenen sosa càustica?

No, durant els procés de la saponificació, tota la sosa càustica crea una emulsió amb les grasses i l’aigua que es transforma amb sabó. No queda residus d’ella. És més les receptes dels nostres sabons preveuen un excés de lípids entre un 5% i un 10%. Això vol dir que es calcula la quantitat de sosa càustica necessària per a saponificar un 90% i un 95% dels olis i les grasses. La quantitat restant d’oli i grasses es queda en el seu estat natural, sense saponificar. Per tant, ni un  mil·límetre del lleixiu s’escapa de la saponificació.

Productes rel.lacionats

11 altres productes a la mateixa categoria:
Producte afegit per comparar