Filtres actius

PACK DUO: TRACTAMENT FACIAL I CABELLS

Preu 20,00 €
Disponibilitat: 10 A stock

El XAMPÚ BIONUTRITIU està impregnat d'extractes vegetals com la regalíssia, l'arrel roja i l'angélica coreana que protegeixen de la pol·lució i restauren els cabells danyats.

CÒCTEL DE PROTEÏNES
Totes les proteïnes de la matriu cutània en un sol còctel COL·LAGEN, que redueix la formació de les arrugues, reafirma i reompli, ELASTINA que aporta suavitat i elasticitat a la pell i actua com a reafirmant i regenerant i  ÀCID HIALURÒNIC que dona fermesa i flexibilitat al teixit cutani. Totes aquestes proteïnes penetren en la pell per a reduir les línies d’expressió més visibles.Xampú sòlid naturfruit 45gr.

Regenerant. Amb oli de fruites.
2 Review(s)
Preu 9,95 €
Disponibilitat: 96 A stock

El xampú d’oli de fruites està impregnat d’extractes vegetals que protegeixen els cabells de la pol·lució i calmen la pell del cuir cabellut. A més a més conté ferments i olis vegetals que hidraten des de l’arrel a les puntes, reparen els cabells danyats, i donen com a resultat uns cabells suaus, forts i enèrgics.

Xampú sòlid bionutritiu 45gr.

Revitalitzant. Amb mantega de cacau i oli de coco.
3 Review(s)
Preu 12,95 €
Disponibilitat: 7 A stock

El Xampú Bionutritiu està impregnat d’extractes vegetals com la regalíssia, l’arrel roja i l’angèlica coreana que protegeixen de la pol·lució i restauren els cabells danyats. A més a més conté nutritives mantegues i ferments que aporten vitamina B1 als cabells i estimulen el creixement. L’oli de coco nodreix, revitalitza i protegeix els cabells amb profunditat.

Producte afegit per comparar