Cosmètica premium

ELABORADA AMB LES MÉS NOVES TECNOLOGIES

La pell és l’espill del nostre interior, reflexa com estem i com ens sentim, cansants, estressats,… utilitzar una cosmètica natural, vegana i lliure de tòxics ens pot ajudar a mantindrer l’equilibri. La gama de productes de cosmètica Premium d’AMBOLO estan formulats amb ingredients 100% naturals d’alta qualitat, oferint a totes les butxaques una cosmètica natural i vegana, això sí, elaborada amb la tecnologia de més avantguarda.

ELABORADA AMB LES MÉS NOVES TECNOLOGIES

La pell és l’espill del nostre interior, reflexa com estem i com ens sentim, cansants, estressats,… utilitzar una cosmètica natural, vegana i lliure de tòxics ens pot ajudar a mantindrer l’equilibri. La gama de productes de cosmètica Premium d’AMBOLO estan formulats amb ingredients 100% naturals d’alta qualitat, oferint a totes les butxaques una cosmètica natural i vegana, això sí, elaborada amb la tecnologia de més avantguarda.

Filtres actius

Protector Solar SPF50 100 ml.

Amb ingredients naturals i filtre mineral NO NANO. Superhidratant. Cara i cos.
1 Review(s)
Preu 24,95 €
Disponibilitat: 13 A stock

Protector solar amb ingredients naturals i filtre mineral NO NANO que cuida la nostra pell creant una barrera protectora contra el sol.
De fàcil aplicació i ràpida absorció hidrata i suavitza la pell al mateix temps que la protegeix dels UVA i UVB

Mostra crema hidratant reparadora immediata 15 ml.

Hidrata i repara les pells més castigades.
Preu 15,50 €
Disponibilitat: 18 A stock

Gràcies al component Maxinadin, esta crema potència el sistema de defensa de la pell, hidrata i repara des de l'interior combinant tres accions: hidratant, antiedat i reparadora. Sobretot està indicada per a persones majors de 25 anys i/o amb pell sensible o dermatitis atòpica. Una crema amb extractes de centella asiàtica, romer, regalíssia, oli de rosa mosqueta i vitamina F que en només 7 dies fa efecte sobre les pells més castigades

Còctel de proteïnes 3-PRO 10 x 2 ml.

Aconsegueix omplir les arrugues des de l'interior, minimitza les línies d'expressió i aconsegueix una pell més jove.
3 Review(s)
Preu 18,75 €
Disponibilitat: 287 A stock

Totes les proteïnes de la matriu cutània en un sol còctel; col·lagen que redueix la formació de les arrugues, reafirma i reompli, elastina que aporta suavitat i elasticitat a la pell i actua com a reafirmant i regenerant i àcid hialurònic que dona fermesa i flexibilitat al teixit cutani. Totes aquestes proteïnes penetren en la pell per a reduir les línies d’expressió més visibles.

Sèrum lifting immediat pack
-11,90 €
  • De rebaixa!
  • -11,90 €

Sèrum lifting immediat pack 5 x 3 ml.

En tan sols 2 minuts et veuràs amb menys arrugues.
1 Review(s)
Preu regular 59,90 € Preu 48,00 €
Disponibilitat: 99 A stock

Un sèrum potent d'efecte lífing immediat que oculta ràpidament i espectacular les arrugues i linies d'expressió. A més, combat la pèrdua de fermesa facial i ajuda al procés de reparació cutània. En tan sols 2 minuts d'aplicació, la pell llueix amb menys arrugues. I en qüestió de 4 setmanes, l'epidermis recupera la seua fermesa i elasticitat. Aplica-ho especialment a les bosses dels ulls, potes de gall, comissura dels llavis i arrugues d'expressió. Amb extracte d'avena sativa i macropèptids com a ingredients clau, no porta parabens.

Sèrum lifting immediat 3 ml.

En tan sols 2 minuts amaga les arrugues durant hores..
2 Review(s)
Preu 16,95 €
Disponibilitat: 199 A stock

Un sèrum potent d'efecte lifting immediat que oculta ràpida i espectacularment les arrugues i línies d'expressió. A més, combat la pèrdua de fermesa facial i ajuda al procés de reparació cutània. En tan sols 2 minuts d'aplicació, la pell llueix amb menys arrugues. I en qüestió de 4 setmanes, l'epidermis recupera la seua fermesa i elasticitat. Aplica-ho especialment a les bosses dels ulls, potes de gall, comissura dels llavis i arrugues d'expressió. Amb extracte d'Avena Sativa i macropèptids com a ingredients clau, no porta parabens. 10 aplicacions.

Sèrum regenerador contorn d'ulls 15 ml.

Millora la lluminositat de la mirada.
4 Review(s)
Preu 24,95 €
Disponibilitat: 137 A stock

Este sèrum utilitza la vitamina C i l'Hyalurance per a mantindre la bellesa de la pell. És un corrector dermatològic de les arruges del contorn d'ulls, que redueix l'aparició de les línies fines d'expressió, bosses i ulleres. També conté extracte de té verd, de centella asiàtica, de regalíssima, de romer i àcid salicílic. Tot i que es pot emprar tot l'any, és molt recomanable per als mesos d'hivern, quan rebem menys quantitat de sol.

Crema hidratant reparadora immediata 50 ml.

Hidrata i repara les pells més castigades.
1 Review(s)
Preu 39,95 €
Disponibilitat: 83 A stock

Hidratació, Nutrició i Reparació. Gràcies al component Maxinadin, esta crema potència el sistema de defensa de la pell, hidrata i repara des de l'interior combinant tres accions: hidratant, antiedat i reparadora. Sobretot està indicada per a persones majors de 25 anys i/o amb pell sensible o dermatitis atòpica. Una crema amb extractes de centella asiàtica, romer, regalíssia, oli de rosa mosqueta i vitamina F que en només 7 dies fa efecte sobre les pells més castigades millorant la seu elasticitat i activant la circulació sanguinea.

Crema antitaques pigment perfecte 50 ml.

Torna a lluir una pell lluminosa.
Preu 44,70 €
Disponibilitat: 95 A stock

Amb Goodwhite com a principal component, és una crema molt apropiada per a homogeneïtzar, aclarir la pell i reduir les pigues, taques, melasmes... L'efecte Goodwhite aconsegueix un efecte blanquejant amb resultats en dos mesos i proporcionant un ti de la pell més homogeni i menys obscur. En poc temps gaudirem d'una pell lluminosa.

Producte afegit per comparar