Filtres actius

Còctel de proteïnes 3-PRO 10 x 2 ml.

Aconsegueix omplir les arrugues des de l'interior, minimitza les línies d'expressió i aconsegueix una pell més jove..
1 Review(s)
Preu 18,75 €
Disponibilitat: 299 A stock

Totes les proteïnes de la matriu cutània en un sol còctel; col·lagen que redueix la formació de les arrugues, reafirma i reompli, elastina que aporta suavitat i elasticitat a la pell i actua com a reafirmant i regenerant i àcid hialurònic que dona fermesa i flexibilitat al teixit cutani. Totes aquestes proteïnes penetren en la pell per a reduir les línies d’expressió més visibles.

Sèrum lifting immediat pack 5 x 3 ml.

En tan sols 2 minuts et veuràs amb menys arrugues.
Preu 59,90 €
Disponibilitat: 100 A stock

Un sèrum potent d'efecte lífing immediat que oculta ràpidament i espectacular les arrugues i linies d'expressió. A més, combat la pèrdua de fermesa facial i ajuda al procés de reparació cutània. En tan sols 2 minuts d'aplicació, la pell llueix amb menys arrugues. I en qüestió de 4 setmanes, l'epidermis recupera la seua fermesa i elasticitat. Aplica-ho especialment a les bosses dels ulls, potes de gall, comissura dels llavis i arrugues d'expressió. Amb extracte d'avena sativa i macropèptids com a ingredients clau, no porta parabens.

Sèrum lifting immediat 3 ml.

En tan sols 2 minuts et veuràs amb menys arrugues.
Preu 16,95 €
Disponibilitat: 200 A stock

Un sèrum potent d'efecte lifting immediat que oculta ràpida i espectacularment les arrugues i línies d'expressió. A més, combat la pèrdua de fermesa facial i ajuda al procés de reparació cutània. En tan sols 2 minuts d'aplicació, la pell llueix amb menys arrugues. I en qüestió de 4 setmanes, l'epidermis recupera la seua fermesa i elasticitat. Aplica-ho especialment a les bosses dels ulls, potes de gall, comissura dels llavis i arrugues d'expressió. Amb extracte d'Avena Sativa i macropèptids com a ingredients clau, no porta parabens.

Sèrum regenerador contorn d'ulls 15 ml.

Millora la lluminositat de la mirada.
Preu 24,95 €
Disponibilitat: 147 A stock

Este sèrum utilitza la vitamina C i l'Hyalurance per a mantindre la bellesa de la pell. És un corrector dermatològic de les arruges del contorn d'ulls, que redueix l'aparició de les línies fines d'expressió, bosses i ulleres. També conté extracte de té verd, de centella asiàtica, de regalíssima, de romer i àcid salicílic. Tot i que es pot emprar tot l'any, és molt recomanable per als mesos d'hivern, quan rebem menys quantitat de sol.

Crema hidratant reparadora immediata 50 ml.

Hidrata y repara las pieles más castigadas.
Preu 39,95 €
Disponibilitat: 88 A stock

Gràcies al component Maxinadin, esta crema potència el sistema de defensa de la pell, hidrata i repara des de l'interior combinant tres accions: hidratant, antiedat i reparadora. Sobretot està indicada per a persones majors de 25 anys i/o amb pell sensible o dermatitis atòpica. Una crema amb extractes de centella asiàtica, romer, regalíssia, oli de rosa mosqueta i vitamina F que en només 7 dies fa efecte sobre les pells més castigades

Crema antitaques pigment perfecte 50 ml.

Torna a lluir una pell lluminosa.
Preu 44,70 €
Disponibilitat: 96 A stock

Amb Goodwhite com a principal component, és una crema molt apropiada per a homogeneïtzar, aclarir la pell i reduir les pigues, taques, melasmes... L'efecte Goodwhite aconsegueix un efecte blanquejant amb resultats en dos mesos i proporcionant un ti de la pell més homogeni i menys obscur. En poc temps gaudirem d'una pell lluminosa.

Crema regeneradora intensiva antiarrugues 50 ml.

Retorna la lluminositat a la pell en 7 dies.
Preu 47,20 €
Disponibilitat: 89 A stock

Esta crema regeneradora, amb Argireline i extracte de caviar, dona lluminositat a la pell amb resultats visibles a partir de 7 dies gràcies al seu efecte relaxant sobre els músculs facials, que frena la formació d'arrugues. A diferència del botox, l'Argireline no impedeix la contracció de diversos músculs de manera irreversible. Després d’una utilització prolongada podem arribar a la reducció de fins a un 40% de les arrugues visibles.

Oli essencial d’hipèric 50 ml.

Aconsegueix regenerar els teixits.
Preu 10,90 €
Disponibilitat: 94 A stock

Este oli d'hipèric -pericó o herba de Sant Joan, com l'anomenem a la nostra Mediterrània- és ric en tanins la qual cosa fa que siga un bon cicatritzant i regenerador de teixits. La seua aplicació sobre el cos ajuda a curar petites ferides, regenera la pell danyada. A més, actua com a calmant en cremades, irritacions de la pell i dermatitis. Les seues propietats antiinflamatòries fan que s’utilitze per a inflamacions musculars, artrosis, ciàtica... Estimula la circulació de la sang i elimina hematomes.

Oli de rosa mosqueta 50 ml.

L'elixir de la joventut eterna.
Preu 13,50 €
Disponibilitat: 19 A stock

L'oli de Rosa Mosqueta, que té propietats beneficioses per a la hidratació de la pell, la cura de ferides i el tractament de diverses malalties; a hores d'ara és coneguda com a l'elixir de la joventut eterna per la riquesa de la composició: àcids grassos essencials com l’Omega 3, Omega 6 i Àcid linoleic, vitamines A, C o E i antioxidants naturals com el Retinol. També es pot emprar per al cabell a fi d'evitar l'encrespament.

Oli de llavors de magrana 50 ml.

Efectivitat contra l'aparició d'arrugues.
Preu 13,50 €
Disponibilitat: 13 A stock

Este oli està considerat actualment com el més efectiu per a tractar i regenerar les pells madures i evitar l’aparició d’arrugues. Amb la seva aplicació l’epidermis es torna més resistent, elàstica, suau i tersa. Gràcies a que l'oli que s'extreu de les llavors de la magrana conté un 90% d’àcid punícic (un àcid que presenta propietats citotòxiques contra les cèl·lules canceroses) i té també propietats antioxidants i és ric en vitamina C i E, minerals, àcid fòlic i polifenols, un antioxidant que ajuda a protegir de l’envelliment de la pell.

Oli essencial de l’arbre del té comptagotes 15 ml.

Imprescindible per a qualsevol moment.
Preu 9,75 €
Disponibilitat: 33 A stock

Este oli compta amb propietats antisèptiques i actua contra els bacteris, fongs i virus. S’obté de la destil·lació de les fulles de l’arbre Melaleuca Alternifolia, originari d’Austràlia. Els indígenes d’aquest país l’han utilitzat des de fa centenars d’anys. És un potent bactericida, fungicida, antivíric, cicatritzant, antiinflamatori, desodorant, expectorant i balsàmic. S’empra en tractaments contra l’acné, furóncols, dermatitis, herpes i èczemes.

Oli de llavor de figa pala comptagotes 15 ml.

Ajuda a que la pell recuperi l'elasticitat.
Preu 19,95 €
Disponibilitat: 26 A stock

L'ús diari d'aquest oli, ric en àcids grassos essencials i antioxidants, ajuda a que la pell recupere elasticitat i lluminosistat i evita l'aparició d'estries. Les seues propietats regeneradores són molt beneficioses per a reafirmar el pit, allisar el contorn dels ulls i les arrugues dels llavis. També combat l'envelliment de la pell.

Oli de llavor de figa pala roll-on 15 ml.

Ajuda a que la pell recuperi l'elasticitat.
Preu 19,95 €
Disponibilitat: 31 A stock

L'ús diari d'aquest oli, ric en àcids grassos essencials i antioxidants, ajuda a que la pell recupere elasticitat i lluminosistat i evita l'aparició d'estries. Les seues propietats regeneradores són molt beneficioses per a reafirmar el pit, allisar el contorn dels ulls i les arrugues dels llavis. També combat l'envelliment de la pell.

Sabó artesanal de fang del mar mort i anis estelat ~100gr.

Equilibrant i purificant. Aporta minerals que la pell necessita.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 35 A stock

La combinació dels dos ingredients principals d'este sabó, fang de la mar Mort i anís estrellat, aporta a la pell una mineralització profunda que l'ajuda a regenerar. L'efecte és purificant i equilibrant, molt recomanable per a pells grasses i mixtes. A més, està subtilment perfumat. Quan s'elabora, no s'utilizen -com en la resta de sabons- colorants com el blavet, ni químics ni alimentaris.Sabó artesanal lavanda, herba llimona i palmarosa ~100gr.

Pell seca i madura. Regenera la pell seca i madura.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 38 A stock

Es tracta d'un sabó refrescant, recomanable per a persones amb la pell seca i madura. L’herba llimona és estimulant, fomenta la circulació de la sang i és antibacteriana. Mentres que la lavanda afavoreix la regeneració de les cèl·lules. El tercer ingredient principal, la palmarosa, cuida la pell madura i frena el desenvolupament de les arrugues, a més a més, és antiinflamatòria i s’utilitza per al tractament d’èczemes i dermatitis. No s'utilizen, ni en aquest ni en cap altre sabó Ambolo, conservants químics (llevat de la vitamina E i el tocopherol) en la seua elaboració.


Sabó artesanal romer i argila de Menorca ~100gr.

Pell mixta i grassa. Efecte tranquil·litzant i purificant d'origen illenc.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 37 A stock

Este sabó es composa d’argila roja de l'illa de Menorca, que és tranquil·litzant i purificant. És molt recomanable per al tractament de pell grassa i, a més, té un lleuger efecte exfoliant. I romer, que fomenta la circulació de la sang amb propietats antiinflamatòries i asèptiques. Apropiat per a l’acné, la mala circulació i la cel·lulitis.  El sabó d’Ambolo de romer i argila roja és ideal per a pells mixtes o grassa. En l'elaboració dels sabons Ambolo no s'empren additius químics com ara el bòraz ni agents tensioactius.

Sabó artesanal romer i menta ~100gr.

Estimulant i refrescant. Perfum que refresca i estimula.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 34 A stock

És un sabó perfumat que ofereix una sensació refrescant i estimulant. El romer fomenta la circulació de la sang i té un efecte antiinflamatori i asèptic. És molt  recomanable per a l’acné, la mala circulació i la cel·lulitis. Mentres que la menta comporta un efecte refrescant, antisèptic i antibacterià; ideal per a pell mixta i grassa. Com tots els sabons Ambolo, aquest tampoc conté sosa cauàstica ni s'han utilizat olis essencias de fustes tropicals en perill per a l'elaboració.

Sabó artesanal de taronja, mantega de carité i llavors de rosella ~100gr.

Refrescant i exfoliant. Una combinació que refresca i protegeix la pell.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 33 A stock

Aquest sabó, amb perfum de taronja i llavors de rosella, té un efecte refrescant i exfoliant. A més, la mantega de carité cuida i protegeix la pell. I l’oli essencial de flor de taronger resulta ideal per a nodrir, donar suavitat i brillantor a la pell, a més d'estimular la producció de col·làgens gràcies a la seva vitamina C. No emprem grasses d'origen vegetal en l'elaboració, tampoc en cap altre sabó Ambolo.

Sabó artesanal té Roiboos, mantega de carité i llavors de rosella ~100gr.

Pell seca. Frena l'envelliment de la pell.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 39 A stock

Este sabó té com un dels principals ingredients té Roiboos. Una planta d’origen Sud-africà que en afrikaans significa “arbust vermell” i que s'empra per al tractament d’èczemes i al·lèrgies. Les substàncies que composen el té Roiboos frenen l’envelliment de la pell. Les llavors de rosella fan efecte exfoliant i la mantega de carité cuida i protegeix la pell. Molt apropiat per a la pell seca. En l'elaboració d'aquest sabó, com en tots els d'Ambolo, no s'utilitzen grasses reciclades ni parafina ni derivats del petroli.

Sabó artesanal lavanda i seda ~100gr.

Pell sensible. L'efecte curatiu que regenera les cèl·lules.
1 Review(s)
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 25 A stock

Un sabó indicat per a tot tipus de pells, des dels nens fins la gent gran, la lavanda del qual fomenta la regeneració de les cèl·lules amb un efecte curatiu, tranquil·litzant, antibacterià i antiinflamatori. Per la seua banda, la seda comporta valuoses propietats: és antibacteriana, preveu les arrugues en la pell seca i endarrereix l’envelliment de la pell. A més proporciona al sabó una espuma abundant i cremosa. De la mateixa manera que en tots els sabons Ambolo, en aquest tampoc s'utiltzen perfums, olis perfumats o aromes sintètiques en el procés d'elaboració.

Sabó artesanal oliva i flor de taronger ~100gr.

Tonificant i regenerant. Tonifica i regenera tot tipus de pell.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 38 A stock

Un sabó indicat per tot tipus de pells amb efectes tonificadors i regeneradors. Per una banda, l'oli de flor de taronger nodreix i dona suavitat a la pell i també afavoreix la producció de col·làgens facials gràcies a la seva vitamina C. I l'oli d'oliva li aporta propietats antiinflamatòries. A més, conté vitaminas A, B i E. De la mateixa manera que en tots els sabons Ambolo, en aquest tampoc s'utiltzen perfums, olis perfumats o aromes sintètiques en el procés d'elaboració.

Sabó artesanal de taronja, canella i mantega de carité ~100gr.

Nutritiu. Recupera la suavitat i la hidratació natural de la pell.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 34 A stock

Especialment pensat per a les pells irritades i deshidratades. L’oli essencial de flor de taronger és ideal per a nodrir, donar suavitat i brillantor a la pell. Per la seua banda, la canella té propietats cicatritzants, desinfectants i desodorants i, finalment, la mantega de carité deixa la pell suau. En l'elaboració dels sabons Ambolo no s'empren additius químics com ara el bòraz ni agents tensioactius.

Sabó artesanal oliva i calèndula ~100gr.

Antiinflamatorio. Calma les pells irritades o inflamades.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 35 A stock

La calèndula ha estat tradicionalment una plata emprada per als tractaments de pells irritades o inflamades gràcies als seus efectes curatius, asèptics i antifúngics. Unes propietats que se sumen a les de l'oli d'oliva (antiinflamatori). També conté vitamines A, B i E. En l'elaboració d'aquest sabó, com en tots els d'Ambolo, no s'utilitzen grasses reciclades ni parafina ni derivats del petroli.

Sabó artesanal oliva i àloe vera ~100gr.

Hidratant i regenerant. Sent la suavitat més natural.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 37 A stock

Un sabó suau i apte per a tot tipus de pell amb els beneficis de les propietats antiinflamatòries i curatives de l'oli d'oliva i l'àloe vera. A més, conté vitamines A, B i E. Com tots els sabons Ambolo, aquest tampoc conté sosa cauàstica ni s'han utilizat olis essencias de fustes tropicals en perill per a l'elaboració.

Product added to compare.