Filtres actius

Xampú sòlid naturfruit 45gr.

Regenerant. Amb oli de fruites.
Preu 9,95 €
Disponibilitat: 10 A stock

El xampú d’oli de fruites està impregnat d’extractes vegetals que protegeixen els cabells de la pol·lució i calmen la pell del cuir cabellut. A més a més conté ferments i olis vegetals que hidraten des de l’arrel a les puntes, reparen els cabells danyats, i donen com a resultat uns cabells suaus, forts i enèrgics.

Xampú sòlid bionutritiu 45gr.

Revitalitzant. Amb mantega de cacau i oli de coco.
Preu 12,95 €
Disponibilitat: 10 A stock

El Xampú Bionutritiu està impregnat d’extractes vegetals com la regalíssia, l’arrel roja i l’angèlica coreana que protegeixen de la pol·lució i restauren els cabells danyats. A més a més conté nutritives mantegues i ferments que aporten vitamina B1 als cabells i estimulen el creixement. L’oli de coco nodreix, revitalitza i protegeix els cabells amb profunditat.

Còctel de proteïnes 3-PRO 10 x 2 ml.

Aconsegueix omplir les arrugues des de l'interior, minimitza les línies d'expressió i aconsegueix una pell més jove.
2 Review(s)
Preu 18,75 €
Disponibilitat: 294 A stock

Totes les proteïnes de la matriu cutània en un sol còctel; col·lagen que redueix la formació de les arrugues, reafirma i reompli, elastina que aporta suavitat i elasticitat a la pell i actua com a reafirmant i regenerant i àcid hialurònic que dona fermesa i flexibilitat al teixit cutani. Totes aquestes proteïnes penetren en la pell per a reduir les línies d’expressió més visibles.

Sèrum lifting immediat pack 5 x 3 ml.

En tan sols 2 minuts et veuràs amb menys arrugues.
1 Review(s)
Preu 59,90 €
Disponibilitat: 99 A stock

Un sèrum potent d'efecte lífing immediat que oculta ràpidament i espectacular les arrugues i linies d'expressió. A més, combat la pèrdua de fermesa facial i ajuda al procés de reparació cutània. En tan sols 2 minuts d'aplicació, la pell llueix amb menys arrugues. I en qüestió de 4 setmanes, l'epidermis recupera la seua fermesa i elasticitat. Aplica-ho especialment a les bosses dels ulls, potes de gall, comissura dels llavis i arrugues d'expressió. Amb extracte d'avena sativa i macropèptids com a ingredients clau, no porta parabens.

Sèrum lifting immediat 3 ml.

En tan sols 2 minuts et veuràs amb menys arrugues.
2 Review(s)
Preu 16,95 €
Disponibilitat: 199 A stock

Un sèrum potent d'efecte lifting immediat que oculta ràpida i espectacularment les arrugues i línies d'expressió. A més, combat la pèrdua de fermesa facial i ajuda al procés de reparació cutània. En tan sols 2 minuts d'aplicació, la pell llueix amb menys arrugues. I en qüestió de 4 setmanes, l'epidermis recupera la seua fermesa i elasticitat. Aplica-ho especialment a les bosses dels ulls, potes de gall, comissura dels llavis i arrugues d'expressió. Amb extracte d'Avena Sativa i macropèptids com a ingredients clau, no porta parabens.

Sèrum regenerador contorn d'ulls 15 ml.

Millora la lluminositat de la mirada.
2 Review(s)
Preu 24,95 €
Disponibilitat: 144 A stock

Este sèrum utilitza la vitamina C i l'Hyalurance per a mantindre la bellesa de la pell. És un corrector dermatològic de les arruges del contorn d'ulls, que redueix l'aparició de les línies fines d'expressió, bosses i ulleres. També conté extracte de té verd, de centella asiàtica, de regalíssima, de romer i àcid salicílic. Tot i que es pot emprar tot l'any, és molt recomanable per als mesos d'hivern, quan rebem menys quantitat de sol.

Crema hidratant reparadora immediata 50 ml.

Hidrata i repara les pells més castigades.
Preu 39,95 €
Disponibilitat: 84 A stock

Gràcies al component Maxinadin, esta crema potència el sistema de defensa de la pell, hidrata i repara des de l'interior combinant tres accions: hidratant, antiedat i reparadora. Sobretot està indicada per a persones majors de 25 anys i/o amb pell sensible o dermatitis atòpica. Una crema amb extractes de centella asiàtica, romer, regalíssia, oli de rosa mosqueta i vitamina F que en només 7 dies fa efecte sobre les pells més castigades

Crema antitaques pigment perfecte 50 ml.

Torna a lluir una pell lluminosa.
Preu 44,70 €
Disponibilitat: 96 A stock

Amb Goodwhite com a principal component, és una crema molt apropiada per a homogeneïtzar, aclarir la pell i reduir les pigues, taques, melasmes... L'efecte Goodwhite aconsegueix un efecte blanquejant amb resultats en dos mesos i proporcionant un ti de la pell més homogeni i menys obscur. En poc temps gaudirem d'una pell lluminosa.

Crema regeneradora intensiva antiarrugues 50 ml.

Retorna la lluminositat a la pell en 7 dies.
1 Review(s)
Preu 47,20 €
Disponibilitat: 85 A stock

Esta crema regeneradora, amb Argireline i extracte de caviar, dona lluminositat a la pell amb resultats visibles a partir de 7 dies gràcies al seu efecte relaxant sobre els músculs facials, que frena la formació d'arrugues. A diferència del botox, l'Argireline no impedeix la contracció de diversos músculs de manera irreversible. Després d’una utilització prolongada podem arribar a la reducció de fins a un 40% de les arrugues visibles.

Oli essencial d’hipèric 50 ml.

Aconsegueix regenerar els teixits.
2 Review(s)
Preu 10,90 €
Disponibilitat: 93 A stock

Este oli d'hipèric -pericó o herba de Sant Joan, com l'anomenem a la nostra Mediterrània- és ric en tanins la qual cosa fa que siga un bon cicatritzant i regenerador de teixits. La seua aplicació sobre el cos ajuda a curar petites ferides, regenera la pell danyada. A més, actua com a calmant en cremades, irritacions de la pell i dermatitis. Les seues propietats antiinflamatòries fan que s’utilitze per a inflamacions musculars, artrosis, ciàtica... Estimula la circulació de la sang i elimina hematomes.

Oli de rosa mosqueta 50 ml.

L'elixir de la joventut eterna.
Preu 13,50 €
Disponibilitat: 19 A stock

L'oli de Rosa Mosqueta, que té propietats beneficioses per a la hidratació de la pell, la cura de ferides i el tractament de diverses malalties; a hores d'ara és coneguda com a l'elixir de la joventut eterna per la riquesa de la composició: àcids grassos essencials com l’Omega 3, Omega 6 i Àcid linoleic, vitamines A, C o E i antioxidants naturals com el Retinol. També es pot emprar per al cabell a fi d'evitar l'encrespament.

Oli de llavors de magrana 50 ml.

Efectivitat contra l'aparició d'arrugues.
Preu 13,50 €
Disponibilitat: 21 A stock

Este oli està considerat actualment com el més efectiu per a tractar i regenerar les pells madures i evitar l’aparició d’arrugues. Amb la seva aplicació l’epidermis es torna més resistent, elàstica, suau i tersa. Gràcies a que l'oli que s'extreu de les llavors de la magrana conté un 90% d’àcid punícic (un àcid que presenta propietats citotòxiques contra les cèl·lules canceroses) i té també propietats antioxidants i és ric en vitamina C i E, minerals, àcid fòlic i polifenols, un antioxidant que ajuda a protegir de l’envelliment de la pell.

Oli de llavor de figa pala comptagotes 15 ml.

Ajuda a que la pell recuperi l'elasticitat.
Preu 19,95 €
Disponibilitat: 25 A stock

L'ús diari d'aquest oli, ric en àcids grassos essencials i antioxidants, ajuda a que la pell recupere elasticitat i lluminosistat i evita l'aparició d'estries. Les seues propietats regeneradores són molt beneficioses per a reafirmar el pit, allisar el contorn dels ulls i les arrugues dels llavis. També combat l'envelliment de la pell.

Oli de llavor de figa pala roll-on 15 ml.

Ajuda a que la pell recuperi l'elasticitat.
2 Review(s)
Preu 19,95 €
Disponibilitat: 31 A stock

L'ús diari d'aquest oli, ric en àcids grassos essencials i antioxidants, ajuda a que la pell recupere elasticitat i lluminosistat i evita l'aparició d'estries. Les seues propietats regeneradores són molt beneficioses per a reafirmar el pit, allisar el contorn dels ulls i les arrugues dels llavis. També combat l'envelliment de la pell.

Sabó artesanal de fang del mar mort i anis estelat ~100gr.

Equilibrant i purificant. Aporta minerals que la pell necessita.
1 Review(s)
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 35 A stock

La combinació dels dos ingredients principals d'este sabó, fang de la mar Mort i anís estrellat, aporta a la pell una mineralització profunda que l'ajuda a regenerar. L'efecte és purificant i equilibrant, molt recomanable per a pells grasses i mixtes. A més, està subtilment perfumat. Quan s'elabora, no s'utilizen -com en la resta de sabons- colorants com el blavet, ni químics ni alimentaris.

Sabó artesanal lavanda, herba llimona i palmarosa ~100gr.

Pell seca i madura. Regenera la pell seca i madura.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 37 A stock

Es tracta d'un sabó refrescant, recomanable per a persones amb la pell seca i madura. L’herba llimona és estimulant, fomenta la circulació de la sang i és antibacteriana. Mentres que la lavanda afavoreix la regeneració de les cèl·lules. El tercer ingredient principal, la palmarosa, cuida la pell madura i frena el desenvolupament de les arrugues, a més a més, és antiinflamatòria i s’utilitza per al tractament d’èczemes i dermatitis. No s'utilizen, ni en aquest ni en cap altre sabó Ambolo, conservants químics (llevat de la vitamina E i el tocopherol) en la seua elaboració.


Sabó artesanal romer i argila de Menorca ~100gr.

Pell mixta i grassa. Efecte tranquil·litzant i purificant d'origen illenc.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 37 A stock

Este sabó es composa d’argila roja de l'illa de Menorca, que és tranquil·litzant i purificant. És molt recomanable per al tractament de pell grassa i, a més, té un lleuger efecte exfoliant. I romer, que fomenta la circulació de la sang amb propietats antiinflamatòries i asèptiques. Apropiat per a l’acné, la mala circulació i la cel·lulitis.  El sabó d’Ambolo de romer i argila roja és ideal per a pells mixtes o grassa. En l'elaboració dels sabons Ambolo no s'empren additius químics com ara el bòraz ni agents tensioactius.

Sabó artesanal romer i menta ~100gr.

Estimulant i refrescant. Perfum que refresca i estimula.
1 Review(s)
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 34 A stock

És un sabó perfumat que ofereix una sensació refrescant i estimulant. El romer fomenta la circulació de la sang i té un efecte antiinflamatori i asèptic. És molt  recomanable per a l’acné, la mala circulació i la cel·lulitis. Mentres que la menta comporta un efecte refrescant, antisèptic i antibacterià; ideal per a pell mixta i grassa. Com tots els sabons Ambolo, aquest tampoc conté sosa cauàstica ni s'han utilizat olis essencias de fustes tropicals en perill per a l'elaboració.

Sabó artesanal de taronja, mantega de carité i llavors de rosella ~100gr.

Refrescant i exfoliant. Una combinació que refresca i protegeix la pell.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 32 A stock

Aquest sabó, amb perfum de taronja i llavors de rosella, té un efecte refrescant i exfoliant. A més, la mantega de carité cuida i protegeix la pell. I l’oli essencial de flor de taronger resulta ideal per a nodrir, donar suavitat i brillantor a la pell, a més d'estimular la producció de col·làgens gràcies a la seva vitamina C. No emprem grasses d'origen vegetal en l'elaboració, tampoc en cap altre sabó Ambolo.

Sabó artesanal té Roiboos, mantega de carité i llavors de rosella ~100gr.

Pell seca. Frena l'envelliment de la pell.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 38 A stock

Este sabó té com un dels principals ingredients el té Roiboos, una planta d’origen Sud-africà que en africà significa "arbust vermell" i que s'empra per al tractament d’èczemes i al·lèrgies. Les substàncies que composen el té Roiboos frenen l’envelliment de la pell. Les llavors de rosella fan efecte exfoliant i la mantega de carité cuida i protegeix la pell. Molt apropiat per a la pell seca. En l'elaboració d'aquest sabó, com en tots els d'Ambolo, no s'utilitzen grasses reciclades ni parafina ni derivats del petroli.

Sabó artesanal lavanda i seda ~100gr.

Pell sensible. L'efecte curatiu que regenera les cèl·lules.
1 Review(s)
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 200 A stock

Un sabó indicat per a tot tipus de pells, des dels nens fins la gent gran, la lavanda del qual fomenta la regeneració de les cèl·lules amb un efecte curatiu, tranquil·litzant, antibacterià i antiinflamatori. Per la seua banda, la seda comporta valuoses propietats: és antibacteriana, preveu les arrugues en la pell seca i endarrereix l’envelliment de la pell. A més proporciona al sabó una espuma abundant i cremosa. De la mateixa manera que en tots els sabons Ambolo, en aquest tampoc s'utiltzen perfums, olis perfumats o aromes sintètiques en el procés d'elaboració.

Sabó artesanal oliva i flor de taronger ~100gr.

Tonificant i regenerant. Tonifica i regenera tot tipus de pell.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 37 A stock

Un sabó indicat per tot tipus de pells amb efectes tonificadors i regeneradors. Per una banda, l'oli de flor de taronger nodreix i dona suavitat a la pell i també afavoreix la producció de col·làgens facials gràcies a la seva vitamina C. I l'oli d'oliva li aporta propietats antiinflamatòries. A més, conté vitaminas A, B i E. De la mateixa manera que en tots els sabons Ambolo, en aquest tampoc s'utiltzen perfums, olis perfumats o aromes sintètiques en el procés d'elaboració.

Producte afegit per comparar