Oliva i Àloe Vera
L’Àloe vera ha estat catalogat durant anys com una planta excel·lent per tractar problemes cutanis i l’Àloe Barbadensis, que és la que utilitzem en la fabricació dels nostres sabons és la que posseeix les millors propietats medicinals, és una font rica en ingredients curatius que inclouen vitamines, minerals, proteïnes, aminoàcids, etc.
El sabó d’ Ambolo d’oli d’oliva i àloe vera és suau i apte per a tot tipus de pell a més a més l’oli d’oliva té propietats curatives, antiinflamatòries i conté vitamina A, B, i E.
Segells i certificacions
SUGERIMENTS
Guarda la pastilla en un lloc sec i fresc, la humitat és el pitjor enemic del sabó natural. En un entorn humit el sabó es fa blanet i es gasta més ràpidament.
Per a mantindrer seca la pastilla de sabó col·loca-la en una sabonera on l’aigua puga escorrer amb facilitat.
Per a aconseguir una espuma abundant frega la pastilla amb una manopla o una esponja.
FAQS
De què estan fets els sabons Ambolo?
La base són olis i grasses vegetals de primera qualitat, aigua destil·lada i sosa càustica. Segons la seua composició pot portar ingredients exclusivament naturals com la seda, llet, argiles, flors, olis essencials, pigments de plantes i llavors.
Què NO s’utilitza mai en l’elaboració dels sabons Ambolo?
- Oli o grasses reciclades
- Oli i grasses sintètiques com la parafina, ni altres derivats del petroli
- Perfumes, olis perfumats i aromes sintètiques
- Grasses d’origen vegetal
- Colorants com el blavet u altres colorants químics, ni tan sols alimentaris
- Conservants químics (excepte la vitamina E, tocopherol)
- Additius químics com, el bòrax o agents tensioactius
- Olis essencials provinents de fustes tropicals en perill, com el sàndal o el pal de rosa
Les pastilles de sabó d’Ambolo encara contenen sosa càustica?
No, durant els procés de la saponificació, tota la sosa càustica crea una emulsió amb les grasses i l’aigua que es transforma amb sabó. No queda residus d’ella. És més les receptes dels nostres sabons preveuen un excés de lípids entre un 5% i un 10%. Això vol dir que es calcula la quantitat de sosa càustica necessària per a saponificar un 90% i un 95% dels olis i les grasses. La quantitat restant d’oli i grasses es queda en el seu estat natural, sense saponificar. Per tant, ni un mil·límetre del lleixiu s’escapa de la saponificació.