Llista de productes per marca Ambolo

Studio Design offers a range of items from ready-to-wear collections to contemporary objects. The brand has been presenting new ideas and trends since its creation in 2012.

Xampú sòlid naturfruit 45gr.

Regenerant. Amb oli de fruites.
2 Review(s)
Preu 9,95 €
Disponibilitat: 78 A stock

El xampú d’oli de fruites està impregnat d’extractes vegetals que protegeixen els cabells de la pol·lució i calmen la pell del cuir cabellut. A més a més conté ferments i olis vegetals que hidraten des de l’arrel a les puntes, reparen els cabells danyats, i donen com a resultat uns cabells suaus, forts i enèrgics.

Xampú sòlid bionutritiu 45gr.

Revitalitzant. Amb mantega de cacau i oli de coco.
3 Review(s)
Preu 12,95 €
Disponibilitat: 170 A stock

El Xampú Bionutritiu està impregnat d’extractes vegetals com la regalíssia, l’arrel roja i l’angèlica coreana que protegeixen de la pol·lució i restauren els cabells danyats. A més a més conté nutritives mantegues i ferments que aporten vitamina B1 als cabells i estimulen el creixement. L’oli de coco nodreix, revitalitza i protegeix els cabells amb profunditat.

Sabó artesanal té Roiboos, mantega de carité i llavors de rosella ~100gr.

Antioxidant amb vitamina C. Frena l'envelliment de la pell.
1 Review(s)
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 32 A stock

Este sabó té com un dels principals ingredients el té Roiboos, una planta d’origen Sud-africà que significa "arbust vermell" i que s'empra per al tractament d’èczemes i al·lèrgies. El té Roiboos té un alt contingut en vitamina C i les substancies que conté tenen un gran poder antioxidant que ajuden a frenar l’envelliment de la pell. Les llavors de rosella fan efecte exfoliant i la mantega de carité cuida i protegeix la pell deixant-la tersa i suau. En l'elaboració d'aquest sabó, com en tots els d'Ambolo, no s'utilitzen grasses reciclades ni parafina ni derivats del petroli.

Sabó artesanal romer i menta ~100gr.

Estimulant i refrescant. Perfum que refresca i estimula.
1 Review(s)
Preu 6,95 €
Disponibilitat: 30 A stock

És un sabó perfumat que ofereix una sensació refrescant i estimulant. El romer fomenta la circulació de la sang i té un efecte antiinflamatori i asèptic. És molt  recomanable per a l’acné, la mala circulació i la cel·lulitis. Mentres que la menta comporta un efecte refrescant, antisèptic i antibacterià; ideal per a pell mixta i grassa. Com tots els sabons Ambolo, aquest tampoc conté sosa cauàstica ni s'han utilizat olis essencias de fustes tropicals en perill per a l'elaboració.

Sabó artesanal oliva i calèndula ~100gr.

Antiinflamatorio. Calma les pells irritades o inflamades.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 32 A stock

La calèndula ha estat tradicionalment una plata emprada per als tractaments de pells irritades o inflamades gràcies als seus efectes curatius, asèptics i antifúngics. Unes propietats que se sumen a les de l'oli d'oliva (antiinflamatori). També conté vitamines A, B i E. En l'elaboració d'aquest sabó, com en tots els d'Ambolo, no s'utilitzen grasses reciclades ni parafina ni derivats del petroli.

Sabó artesanal oliva i àloe vera ~100gr.

Hidratant i regenerant. Sent la suavitat més natural.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 33 A stock

Un sabó suau i apte per a tot tipus de pell amb els beneficis de les propietats antiinflamatòries i curatives de l'oli d'oliva i l'àloe vera. A més, conté vitamines A, B i E. Com tots els sabons Ambolo, aquest tampoc conté sosa cauàstica ni s'han utilizat olis essencias de fustes tropicals en perill per a l'elaboració.

Sabó artesanal lavanda, herba llimona i palmarosa ~100gr.

Pell seca i madura. Regenera la pell seca i madura.
Preu 5,95 €
Disponibilitat: 29 A stock

Es tracta d'un sabó refrescant, recomanable per a persones amb la pell seca i madura. L’herba llimona és estimulant, fomenta la circulació de la sang i és antibacteriana. Mentres que la lavanda afavoreix la regeneració de les cèl·lules. El tercer ingredient principal, la palmarosa, cuida la pell madura i frena el desenvolupament de les arrugues, a més a més, és antiinflamatòria i s’utilitza per al tractament d’èczemes i dermatitis. No s'utilizen, ni en aquest ni en cap altre sabó Ambolo, conservants químics (llevat de la vitamina E i el tocopherol) en la seua elaboració.


Sabó artesanal de taronja, canella i mantega de carité ~100gr.

Nutritiu.
1 Review(s)
Preu 6,95 €
Disponibilitat: 32 A stock

Especialment pensat per a les pells irritades i deshidratades. L’oli essencial de flor de taronger és ideal per a nodrir, donar suavitat i brillantor a la pell. Per la seua banda, la canella té propietats cicatritzants, desinfectants i desodorants i, finalment, la mantega de carité deixa la pell suau. En l'elaboració dels sabons Ambolo no s'empren additius químics com ara el bòraz ni agents tensioactius.

Sabó artesanal de fang del mar mort i anis estelat ~100gr.

Equilibrant i purificant. Aporta minerals que la pell necessita.
1 Review(s)
Preu 6,95 €
Disponibilitat: 33 A stock

La combinació dels dos ingredients principals d'este sabó, fang de la mar Mort i anís estrellat, aporta a la pell una mineralització profunda que l'ajuda a regenerar. L'efecte és purificant i equilibrant, molt recomanable per a pells grasses i mixtes. A més, està subtilment perfumat. Quan s'elabora, no s'utilizen -com en la resta de sabons- colorants com el blavet, ni químics ni alimentaris.

Oli essencial d’hipèric 50 ml.

Aconsegueix regenerar els teixits.
3 Review(s)
Preu 8,00 €
Disponibilitat: 90 A stock

Este oli d'hipèric -pericó o herba de Sant Joan, com l'anomenem a la nostra Mediterrània- és ric en tanins la qual cosa fa que siga un bon cicatritzant i regenerador de teixits. La seua aplicació sobre el cos ajuda a curar petites ferides, regenera la pell danyada. A més, actua com a calmant en cremades, irritacions de la pell i dermatitis. Les seues propietats antiinflamatòries fan que s’utilitze per a inflamacions musculars, artrosis, ciàtica... Estimula la circulació de la sang i elimina hematomes.

Producte afegit per comparar