• De rebaixa!
  • -11,90 €

Especificacions


5 x 3 ml.
01006

Quan som joves la nostra pell es recupera ràpidament de les agressions diàries provocades per l’estrès, la radiació UV i la deshidratació.
Però segons anem envellint, la pell de la cara comença a pedrer la capacitat de recuperar-se front a les agressions del medi ambient, als canvis hormonals, a l’estrès,...
Això acaba manifestant-se en els línies d’expressió, en la pèrdua de fermesa, arrugues i altres signes d’envelliment.
LIFTING IMMEDIAT és un potent sèrum d’efecte lífting immediat que oculta de manera ràpida i espectacular les arrugues, les línies d’expressió i combat la pèrdua de fermesa facial, a més més ajuda al procés de reparació cutània.

Tecnologia

LIFTING IMMEDIAT conté la eficiència del efecte immediat i a més a més un efecte reductor d’arrugues a llarg termini.

1. Amb l’efecte LIFTING IMMEDIAT la pell guanya a l’instant un aspecte amb menys arrugues. En 2 minuts es pot veure un nou nivell de perfecció i fermesa a la pell. El contorn facial es veu més ferm, terç i definit. Amaga les bosses dels ulls en temps record.
2. En 4 setmanes la pell està més tersa i recupera la seua fermesa i elasticitat. El 72% de les voluntàries van mostrar una reducció significativa de les línies d’expressió.

Ingredients clau

· Extracte de avena sativa: la avena crea una xarxa que cobreix la pell interaccionant amb els lípids de l’estrat corni, la capa més supercial de la pell. Estes interaccions es mantenen una vegada s’absorbeix el producte creant una capa fina amb efecte lífting sobre la pell.
· Martrikinas (macropèptids): amb efecte reparador sobre els efectes provocats per l’edat a nivell cutani. Els estudis demostren la capacitat de revertir l’envelliment cronològic, estimulant la síntesi de varies proteïnes: Col·lagen I, IV, VII, XVII i Nidògen I

Mode d’us

S’ha d’ajustar LIFTING IMMEDIAT segon el tipus de pell. S’utilitza com a toc final de perfecció després del maquillatge per allisar les arrugues més profundes o per aconseguir un efecte lífting immediat abans d’aplicar maquillatge. S’utilitza una quantitat molt menuda del producte, una gota en cada zona a tractar, ja que és una fórmula concentrada i els resultats requereixen la quantitat de producte exacta.

Aplica una gota en el tou del dit i distribueix amb lleugeres pulsacions sobre la zona amb arrugues. No s’ha de refregar, s’ha de deixar que es seque completament i actuarà immediatament, quan més ràpid es seque millor. Si decideixes aplicar-ho abans del maquillatge espera al menys 5 minuts per a que l’absorció del producte siga total. Si la quantitat utilitzada es massa, apareixerà un residu blanc sobre la pell, utilitza un coto-en-pel banyat per a retirar-ho.

INCI

Aqua, Sodium Silicate, Propylene Glycol, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Avena Sativa Kernel Extract, Glycerin, Butylene Glycol, Carbomer, Polysorbate 20, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

FAQS

Com aplicar el LIFTING IMMEDIAT? Amb la pell hidratada i seca, aplica una gota en el tou del dit i reparteix amb lleugeres pulsacions per sobre de la zona amb arrugues. LIFTING IMMEDIAT no deu frotar-se, ha de deixar-se secar completament i actuarà immediatament, quan més ràpid es seque millor (si pots utilitza un ventall per a que es seque abans). Evitar el contacte directe amb els ulls. Intenta no gesticular fins que es seque, els resultats seran millors.

Quant dura? La duració de LIFTING IMMEDIAT pot variar segons el tipus de pell. De la mateixa manera, la seua duració no es sempre la mateixa. És pot utilitzar tantes vegades al dia com es vullga, no sols en els moments més especials.

Què faig amb el residu blanc? Si s’aplica massa producte i apareix un residu blanc sobre la pell, utilitza un cotó-en-pel banyat per a retirar-ho.

A on he d’aplicar-ho? Et recomanem utilitzar-ho en les zones de la cara on més arrugues es formen, especialment les bosses dels ulls, potes de gall, comissura dels llavis i arrugues d’expressió. Amb una sola aplicació LIFTING IMMEDIAT tersa la pell i amaga els signes d’envelliment proporcionant un aspecte més jove a l’instant.

Per a qui està dirigit? L’edat recomanada d’ús és a partir de 30 anys, però pot utilitzar-se abans sense problemes.

Porta parabens? Aquest producte NO porta parabens, conté un altre tipus de conservant amb un perfil toxicològic més segur.

Quins riscos té? LIFTING IMMEDIAT és un producte testat dermatològicament, actua al nivell més supercial de la pell i no té ninguna contraindicació.

Valoració 
Lola H. 16/04/2021

Boníssima

Molt recomanable, a mi en va funcionar al moment!! Repetiré segur.

Escriu la teua ressenya !

Productes rel.lacionats

4 altres productes a la mateixa categoria:
Producte afegit per comparar