Lavanda, herba llimona i Palmarosa
Aquest sabó refrescant es recomana per a pell seca i madura.
L’herba llimona és estimulant, fomenta la circulació de la sang i és antibacteriana.
La lavanda fomenta la regeneració de les cèl·lules i la palmarosa cuida la pell madura i frena el desenvolupament de les arrugues, a més a més, és antiinflamatòria i s’utilitza per al tractament d’èczemes i dermatitis.
Segells i certificacions
SUGERIMENTS
Guarda la pastilla en un lloc sec i fresc, la humitat és el pitjor enemic del sabó natural. En un entorn humit el sabó es fa blanet i es gasta més ràpidament.
Per a mantindrer seca la pastilla de sabó col·loca-la en una sabonera on l’aigua puga escorrer amb facilitat.
Per a aconseguir una espuma abundant frega la pastilla amb una manopla o una esponja.
FAQS
De què estan fets els sabons Ambolo?
La base són olis i grasses vegetals de primera qualitat, aigua destil·lada i sosa càustica. Segons la seua composició pot portar ingredients exclusivament naturals com la seda, llet, argiles, flors, olis essencials, pigments de plantes i llavors.
Què NO s’utilitza mai en l’elaboració dels sabons Ambolo?
- Oli o grasses reciclades
- Oli i grasses sintètiques com la parafina, ni altres derivats del petroli
- Perfumes, olis perfumats i aromes sintètiques
- Grasses d’origen vegetal
- Colorants com el blavet u altres colorants químics, ni tan sols alimentaris
- Conservants químics (excepte la vitamina E, tocopherol)
- Additius químics com, el bòrax o agents tensioactius
- Olis essencials provinents de fustes tropicals en perill, com el sàndal o el pal de rosa
Les pastilles de sabó d’Ambolo encara contenen sosa càustica?
No, durant els procés de la saponificació, tota la sosa càustica crea una emulsió amb les grasses i l’aigua que es transforma amb sabó. No queda residus d’ella. És més les receptes dels nostres sabons preveuen un excés de lípids entre un 5% i un 10%. Això vol dir que es calcula la quantitat de sosa càustica necessària per a saponificar un 90% i un 95% dels olis i les grasses. La quantitat restant d’oli i grasses es queda en el seu estat natural, sense saponificar. Per tant, ni un mil·límetre del lleixiu s’escapa de la saponificació.